Благодійний ярмарок українських брендів “Іскра” пройде 9-10 вересня у Парку Франка

Благодійний ярмарок українських брендів “Іскра” пройде 9-10 вересня у Парку Франка

На відвідувачів чекатимуть 30 українських брендів, фудкорт, майстер-класи для дітей та акустичний вечір від українських виконавців. Мета - збір на дрони-камікадзе для ЗСУ

Благодійна "ІСКРА В МЕНІ" від львівських пластунів вперше триватиме усі вихідні

9-10 вересня у парку ім. Івана Франка у Львові (навколо Ротонди) відбудеться четвертий благодійний ярмарок від Штабу Пласту у Львові - “Іскра”. Пластуни організовують захід для львів’ян та гостей міста з метою збору коштів на ЗСУ і підтримки локальних львівських брендів та музичних виконавців.

Ціль благодійного ярмарку - збір на дрони-камікадзе, які відправлять українським військовим волонтери Штабу Пласту у Львові. 

Запрошені бренди на ярмарку будуть продавати ювелірні вироби, книги, свічки, одяг, авторські прикраси, декор, іграшки ручної роботи та солодощі. Окремо діятиме дитяча зона з майстер-класами, розіграшами та розвагами для малечі. 

На акустичному вечорі "В МЕНІ - ІСКРА" виступлять українські музиканти та виконавці. Лайн-ап вечора організатори згодом оголосять на інстаграм-сторінці події

Організатори також готують насичену розіграшами від партнерів події програму, відкритий фудкорт українських закладів та атмосферні цікавинки для всіх гостей. Події триватиме 2 дні (9 та 10 вересня) з 13:00 до 21:00 у Парку Франка.

Благодійний ярмарок українських брендів "ІСКРА" відбувається вже вчетверте. Проєкт створив волонтерський Штаб Пласту у Львові, який від 24 лютого 2022 р. займається забезпеченням українських військових та підтримкою цивільного населення на територіях, що постраждали від російської окупації та нападу. На попередніх подіях волонтерам вдалось залучити понад 300 000 грн за закриття зборів для українських військових.

ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років Детальніше

Час для прочитання: 4 хв

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові!

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові! Детальніше

Час для прочитання: 3 хв

Показати ще

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ