Пласт Львів зібрав 700 000 грн на Золотому благодійному вечорі

Пласт Львів зібрав 700 000 грн на Золотому благодійному вечорі

Цей вечір – не просто подяка партнерам і учасникам, а й крок до формування спільноти благодійників, яка стане стійкою опорою для забезпечення сталості та подальшого розвитку Пласту у Львові.

Такі події стають доброю традицією та можливістю зібратися разом заради важливої мети! 

 

 Золотий Благодійний вечір — це не лише подяка партнерам і учасникам, а й важливий крок у формуванні спільноти благодійників, призначеної для забезпечення сталості та подальшого розвитку Пласту у Львові. 


Гості вечора мали можливість взяти участь в благодійному аукціоні, де було представлено 11 унікальних лотів. Серед них твори мистецтва від визначних українських художників. "Спокуси" - унікальний твір мистецтва від Олега Денисенка. Під час вечора художник особисто представив свою картину. Набір куль “Люди Приймаченко”. Ялинкові прикраси розроблені компанією Ґроно у співпраці з Фондом родини Марії Примаченко в обмеженій кількості. 

 

Також триптих картин від Богдана Пікулицького заслуженого художника України та Польщі. "Фрески I, II, III", "Подай руку ближньому" і "Молитва про чашу". Витинанку “Струм” Ольги Гнатів та марки Пластової пошти надруковані 1961 року в Канаді до 50-ї річниці Пласту. 

 

Серед особливих лотів була представлена статуетка "Вогонь Пласту", створена вихованцем організації Василем Турянином. Матеріалом для виготовлення роботи стали переплавлені кулеметні та зенітні гільзи.

 

Головною окрасою вечора став виступ триразового номінанта на премію Grammy, заслуженого артиста України, Усеїна Бекірова, разом із Марією Стоколяс та гуртом ІІМБенд. Поєднання майстерності Усеїна Бекірова та джазове виконання Марії Стоколяс, супроводжуваного гуртом ІІМБенд, створило неймовірне звучання.

 

Кошти з вечора будуть спрямовані на забезпечення подальшого розвитку та діяльність Львівського осередку Пласту. Однією з можливостей підтримки Пласту стали підписки на щомісячні пожертви для підтримки осередку, до яких можна долучитися та  зробити свій вклад в розвиток організації.  Приєднатися до регулярних пожертв, підтримки молоді та волонтерської ініціативи можна тут [за посиланням]

 

Щиро дякуємо кожному та кожній, хто підтримує Пласт у Львові та розвиток свідомої молоді в Україні. Разом ми здатні змінювати нашу державу на краще!

Підтримай розвиток Пласту у Львові

Підтримай розвиток Пласту у Львові

ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років Детальніше

Час для прочитання: 4 хв

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові!

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові! Детальніше

Час для прочитання: 3 хв

Показати ще

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ