Благодійний різдвяний ярмарок “Іскра” від Штабу Пласту у Львові пройде у Пороховій Вежі

Благодійний різдвяний ярмарок “Іскра” від Штабу Пласту у Львові пройде у Пороховій Вежі

На відвідувачів чекають вертепи та акустичний вечір, ярмарок локальних брендів, фудкорт, дитяча зона та майстер-класи. Кошти передадуть Штабу Пласту у Львові.

8 січня у приміщенні Порохової Вежі у Львові відбудеться вже другий благодійний ярмарок від Штабу Пласту у Львові - “Іскра”. Пластуни організовують захід для львів’ян та гостей міста з метою збору коштів для купівлі пікапів військовим і підтримки локальних львівських брендів. Автентичний ярмарок будуть доповнювати вертепи, коляда та фудкорт.

Попередній ярмарок команда пластунів організовувала 11 грудня в просторі LemStation.

Запрошені бренди на ярмарку будуть продавати вишиванки, книги, авторські прикраси, свічки, декор, іграшки ручної роботи та солодощі.

Вхід на ярмарок - вільний за умови благодійного внеску на будь-яку суму.

Також в програмі заплановані: виставка - аукціон, дитячі майстер-класи та лазерний тир. Тут діти зможуть власноруч створити ляльку-мотанку, розмалювати шопер різдвяними принтами  та помалювати пряники!

В часі одного з найбільших свят в році, важливому для кожного з нас та сповненого українських традицій, хочемо запросити всіх на теплий та автентичний різдвяний ярмарок” - кажуть наші волонтери.

Штаб Пласту у Львові створили львівські пластуни та волонтери скаутського осередку “Пласт” у Львові. Головні напрямки роботи Штабу - забезпечення українських військових та підтримка цивільного населення на територіях, що постраждали від російської окупації та нападу.

Більше деталей шукайте на сторінках Пласту у Львові - https://www.instagram.com/lvivplast/, https://www.facebook.com/lvivplast0 та сторінці ярмарку в Інстаграм -  https://www.instagram.com/iskra_market/  

 

Підтримай Пласт у Львові

Підтримай Пласт у Львові

ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років Детальніше

Час для прочитання: 4 хв

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові!

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові! Детальніше

Час для прочитання: 3 хв

Показати ще

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ