100 тисяч харчових боксів допомоги для людей з прифронтових територій

100 тисяч харчових боксів допомоги для людей з прифронтових територій

Пласт Львів разом із Канадсько — українською фундацією протягом 3 років допомагають цивільними громадянами — детальніше читайте у матеріалі!

З початку повномасштабної війни Пласт у Львові відкрив волонтерський штаб і запустив проєкт "Бокси життя". Окрім основної своєї діяльності, ми вкладаємо сили в допомогу цивільним, що проживають у прифронтових населених пунктах і не мають доступу до продовольства. Важлива ініціатива, що допомагає нашим людям відчувати підтримку та надію. Бокси були надіслані як у великі міста, так і в села: Демидів, Димир, Харків, Херсон, Суми, Запоріжжя, Прилуки, Сухолуччя, Толокунь, Ясногородка та інші. До гуманітарного набору входять крупи, консерви, бакалія, борошно та інші продукти, які мають довгий термін придатності та велику енергетичну цінність.

Ось історія жительки деокупованої території Харківщини, яка розчулить кожного, адже повноцінно демонструє всю жорстокість повномасштабної війни у якій ми живемо вже 3 рік:

Ми сиділи 10 днів у підвалі, без газу та світла. А ті росіяни приходили і наставляли автомат на мою правнучку. Півтора місяці, зовсім без жодної допомоги. Дякуємо, що зараз маємо хоча б що їсти.

Проєкт доставки наборів з найнеобхіднішими продуктами виник як відповідь на потребу допомоги людям, що опинилися у складних життєвих ситуаціях. Основна мета – забезпечити базові потреби тих, хто через обставини російської агресії не має доступу до базових потреб. Ми забезпечили харчовими боксами понад 100 тисяч жителів, які проживають на прифронтових територіях. Коробки відправляються в місця, де вони справді необхідні та зможуть допомогти у скрутному становищі. Після відправки, ми супроводжуємо фури, які везуть бокси до того моменту, поки не будемо впевнені, що допомога на місці. 

Завдяки партнерам – Canada Ukraine Foundation, Canadian Ukrainian Congress, GlobalMedic, Medicine in action та волонтерським організаціям, що займаються гуманітарною допомогою, ми володіємо матеріальними ресурсами та інформацією, де підтримка є зараз найактуальнішою. Ми сподіваємося на вашу подальшу підтримку, адже разом ми можемо допомогти ще більшій кількості потребуючих. Продовжуємо нашу спільну роботу задля кращого майбутнього! 

“Бокси життя” не лише забезпечують базові потреби людей, а й дарують надію та впевненість у тому, що про них пам'ятають і готові допомогти. Проєкт демонструє силу волонтерства, взаємодопомоги та людяності, які лежать в основі діяльності Пласту. Важливо підтримувати такі ініціативи, адже вони допомагають залишатись сильними та незламними навіть у такий складний час.

 

 

 

LAST NEWS

ЗОЛОТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ 2024: ЗІБРАНО ПОНАД 1 МЛН НА РОЗВИТОК ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ!

ЗОЛОТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ 2024: ЗІБРАНО ПОНАД 1 МЛН НА РОЗВИТОК ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ! More details

Time to read: 4 minutes

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів More details

Time to read: 2 minutes

Show more

WE ARE ALWAYS IN TOUCH