50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів

Як пластуни своє таборове літо провели? Читайте у матеріалі

Пластовий табір - це своєрідний підсумок усього, що діти опанували за весь пластовий рік. Загалом літо - це завжди про незабутні емоції, неймовірні пригоди та окрему історію кожного. Пластові табори — один з основних інструментів для розвитку дитини. Вони є підсумком пройденої за рік пластової програми. На таборі діти і молодь показують, які знання і навички вони здобули, а також отримують нові.

Цього року відбулось 50 таборів, які відвідали, як наші наймолодші учасники пташата [діти від 3 років], так і дорослі юнацтво [діти до 18 років]. Табори - це завжди окрема історія, адже волонтери починають до них підготовку аж за пів року до початку таборування, що свідчить про відповідальність, наповненість програми та занять. Кожен день на таборі розпочинається із свистка вставання, саме це означає, що програма нового дня розпочалась. Окрім цього, кожен табір має свою легенду, що переплітається із програмою, а загалом, то усе розписано просто похвилинно.

Щиро хочемо подякувати усім, завдяки таборове літо 2024 пройшло успішно:

  • волонтерам, що організували таку неймовірну пригоду для своїх дітей. Ви - наша опора та мотивація, дякуємо за ваш час, ресурси та те, що творите успішну молодь щодня та щохвилини.
  • партнерам та спонсорам, що потішили своєю продукцією чи фінансово. Щиро дякуємо Управлінню молодіжної політики, Корпорації нерухомості РІЕЛ, Open VPN, Кормотех, Копальні Кави, Авіації Галичини, Добрій Воді,  Nexia DK, Tbf.group Концерн Хлібпром, Chocoboom_ua Yarychukraine, For_better_life_ua за вклад у розвиток української молоді. Адже саме завдяки вам наші діти провели неймовірний час та відчули чар таборування в українських лісах на повну!

Тепер тримаємо курс на продуктивний пластовий рік!


 

LAST NEWS

ЗОЛОТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ 2024: ЗІБРАНО ПОНАД 1 МЛН НА РОЗВИТОК ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ!

ЗОЛОТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ 2024: ЗІБРАНО ПОНАД 1 МЛН НА РОЗВИТОК ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ! More details

Time to read: 4 minutes

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів More details

Time to read: 2 minutes

Show more

WE ARE ALWAYS IN TOUCH