Пластунка Уляна Кульчицька отримала премію імені Героя України Степана Бандери

Пластунка Уляна Кульчицька отримала премію імені Героя України Степана Бандери

1 січня голова Станичного Суду Честі та активна пластунка станиці Львів, пл. сен. Уляна Кульчицька, Гр отримала Диплом лауреата Обласної премії імені Героя України Степана Бандери!

“Дякую за високу честь всім хто мене подавав і підтримував! І передаю отриману премію на розвиток Пласт Львів, адже це те середовище, яке допомогло і сприяло, щоб я стала такою як сьогодні” коментує свою перемогу Уляна.

Свого часу Степан Бандера належав до лав Пласту, що лиш почав зароджуватись на заході України в 1912 році. А вже зараз Пласт у Львові є найбільшим осередком організації у світі і налічує понад 2,5 тисячі пластунів. Багато праці до розвитку осередку доклала сама Уляна.

  • Вступивши до Пласту у 1991 році в станиці Дрогобич вже у 1998 році Уляна Кульчицька працювала секретарем Крайової Пластової Старшини України.
  • В 2016-2017 рр. була обрана Головою Станичної Пластової Ради у Львові, очоливши процес стратегічного планування роботи. Брала участь в розробці стратегії Пласту України, стратегічних планів станиці Львів, малих пластових груп Європи та Головної Пластової Булави, що дало поштовх до професійного росту Пласту, як соціально важливої молодіжної організації.
  • Роками Уляна долучається до діяльності Пласту у Львові. І навіть цьогоріч стала головою Станичного Суду Честі – головного судового органу станиці Львів. Аз 2021 року працює заступницею першого проректора з питань управління персоналом в Український Католицький Університет, щодня продовжуючи працю задля майбутнього України.

Ми у Пласт Львів надзвичайно пишаємось такими сильними і талановитими вихідцями з Пласту і радіємо, що Львівська обласна державна адміністрація відзначаю працю наших пластунів на вищому рівні Дякуємо Уляні за неоціненний внесок у розвиток Пласту, волонтерську працю та відданість!

Щиро вітаємо з нагородою! Слава! Слава! Слава!

ОСТАННІ НОВИНИ

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові!

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові! Детальніше

Час для прочитання: 3 хв

Пласт Львів зібрав 700 000 грн на Золотому благодійному вечорі

Пласт Львів зібрав 700 000 грн на Золотому благодійному вечорі Детальніше

Час для прочитання: 2 хв

Показати ще

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ