Авіація Галичини та Пласт Львів збирають кошти на 10 пікапів для пластунів військових!

Авіація Галичини та Пласт Львів збирають кошти на 10 пікапів для пластунів військових!

Львівська компанія “Авіація Галичини” та осередок Пласту у Львові запустили акцію з продажу колекційних худі “На лицарську честь і на предківську славу”, щоб зібрати кошти на 10 пікапів для пластунів, що перебувають у Збройних Силах України.

З перших днів війни тисячі пластунів з усього світу щодня працюють на перемогу: передають медикаменти, авто, швидкі, ремонтні майстерні. Ми не шукали партнерів, наша дружба крізь роки спрацювала яка велика логістична компанія.

Цьогоріч Пласту – 111 років. Ми прагнемо зберегти традицію святкування разом навіть за тисячі кілометрів. 

Станом на 2023 рік понад 550 пластунів вступили до лав Збройних сил України. Їх легко впізнати: у них найкраще спорядження, вони найшвидше можуть роздобути необхідний реманент, у них усюди друзі. 28 із них вже гріються біля вічної ватри - так ми тепло називаємо смерть.

“Цей проєкт про єдність організації, яка розкидана по всьому світу, але живе одними цінностями. Співає ту саму пісню “При ватрі”, складає ті самі обіти, вітається тим самим вітанням. Цей проєкт про тих, хто від знайомства одразу переходить до обіймів” - Пласт Львів.

“Про українських пластунів якими захоплюються по всьому світу.. Від Любомира Гузара, Романа Шухевича та Степана Бандери до Бориса Гудзяка, Христі Фріланд чи Андрія Жолоба. Про тих, хто не зломили своїх присяг” - Авіація Галичини.

Обсяг колекції лімітований - 500 штук. Наша ціль - зібрати кошти на 10 авто для пластунів військових від пластунів усього світу. 100% прибутку від колекції будуть передані на придбання авто.

Купуючи худі найперше ви робите ПОЖЕРТВУ та висловлюєш свою підтримку ПЛАСТУ. Натомість отримуєте УНІКАЛЬНЕ, лімітоване пластове худі. З шевроном старшопластунського куреня та улюбленим числом.

Відправляти автомобілі на фронт будуть наші волонтери зі Штабу Пласту у Львові.

Увага! Товар на передпродажі, відправлення худі почнуться після закриття збору.

Більше про кампанію можна дізнатись на сайті Авіації Галичини - https://bit.ly/42fAGdT 

ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років Детальніше

Час для прочитання: 4 хв

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові!

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові! Детальніше

Час для прочитання: 3 хв

Показати ще

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ