У ЛЬВОВІ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ПЛАСТОВОГО РОКУ 2024

У ЛЬВОВІ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ПЛАСТОВОГО РОКУ 2024

Як пластуни прощалися з таборовим літом та розпочинали період активної діяльності - читай у матеріалі.

15 вересня у парку Культури зібралися пластуни, гості міста та місцева влада, щоб урочисто відкрити новий пластовий рік. Відкриття пластового року - це щорічна пластова акція, яка відбувається для підбиття підсумків таборового літа, найактивнішого часу для пластунів, відзначення грамотами та подяками, та зустрічі пластових друзів.

“Сьогодні пластуни Львова офіційно відкрили пластовий рік. Подія стала підсумком насиченого таборового літа, яке цьогоріч налічувало 50 таборів, в яких взяло участь більше 1300 дітей. Для кожного пластуна чи пластунки це новий подих ідей та наснаги, щоб реалізовувати проєкти чи соціально корисні ініціативи.  Дякуємо всім долученим та з новим запалом починаємо пластовий рік!”, – виголосила вітальне слово голова Львівського осередку Пласту ст. пл. вірл. Дарина Доскач.

Цьогорічне ВПР станиці Львів відвідало понад 1500 осіб. Команда організаторів підготувала окремі елементи програми для всіх вікових категорій (уладів) пластунів - пташат, новацтва, юнацтва та дорослих волонтерів. Розважальний формат поєднали з обов’язковою офіційною частиною співання гімну та молитви, відзначення досягнень пластунів у Пласті та поза ним, та подяк волонтерам. 

Відкриття пластового року відвідав Андрій Москаленко - перший заступник міського голови Львова, заступник міського голови з питань економічного розвитку Львівської міської ради. Він вручив подяки пластунам та виголосив вітальне слово.

«Ми всі разом бачимо, особливо в цей час активної війни, коли ми втрачаємо своїх знайомих, ми бачимо силу Пласту. Нехай цей рік буде для кожного українця переможним. Ваша частинка в цій перемозі також буде. Дякую кожному з вас за те, що ви робите кожного дня і стаєте сильнішими.», − прокоментував Андрій Москаленко.

Зі щирим серцем дякуємо усім учасникам та проводу за те, що стали частиною цьогорічного ВПР. Це був справді неймовірний день, шалений запал емоцій для кожного. Щиро віримо, що саме він надихне кожного з вас працювати ще наполегливіше та творити зміни.  

Окрім цього, висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам за постійну підтримку: Кормотех, РІЕЛ, OpenVPN, Добра вода, Хлібпром, Chocoboom, ІБІС, Shambala, T.B. Fruit. Ви - наша опора та підтримка, а також приклад ведення свідомого бізнесу. Дякуємо за те, що підтримуєте усі волонтерські ініціативи та сприяєте розвитку успішної та свідомої молоді у Львові.

Дякуємо за фото Роману Балуку


 

LAST NEWS

ЗОЛОТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ 2024: ЗІБРАНО ПОНАД 1 МЛН НА РОЗВИТОК ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ!

ЗОЛОТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ 2024: ЗІБРАНО ПОНАД 1 МЛН НА РОЗВИТОК ПЛАСТУ У ЛЬВОВІ! More details

Time to read: 4 minutes

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів

50 таборів - 1500 учасників - 400 волонтерів-організаторів More details

Time to read: 2 minutes

Show more

WE ARE ALWAYS IN TOUCH