Підсумки Вифлеємського Вогню Миру у Львові в 2021 році!

Підсумки Вифлеємського Вогню Миру у Львові в 2021 році!

У 2021 році Вифлеємський Вогонь Миру запалав в офісах 37 друзів-партнерів Пласту у Львові! Така кількість партнерських передач є рекордною для нашого осередку і свідчить про збільшення партнерств з львівськими компаніями, що не може не тішити!

Уже багато років поспіль пластуни беруть участь у традиційній церемонії передачі Вифлеємського Вогню Миру. Цьогоріч, ми передавали Вифлеємський Вогонь Миру та любові цілий місяць!

Радіємо, як роками традиція передачі вогню дарує львів’янам посмішки на устах, теплоту у серці та спокій. Вифлеємський Вогонь Миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. В Україні з 1998 року Вогонь, що символізує мир, любов та добро, і символічно об’єднує всіх українців, поширюють пластуни − українські скаути. Щороку Вифлеємським вогонь миру передають громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні.

У 2021 році Вифлеємський Вогонь Миру запалав в офісах 37 друзів-партнерів Пласту у Львові! Така кількість партнерських передач є рекордною для нашого осередку і свідчить про збільшення партнерств з львівськими компаніями, що не може не тішити! Зокрема, традиція передачі ВВМ стає теплою і дружньою подякою нашим партнерам за плідну співпрацю протягом року!

Щиро дякуємо за теплі зустрічі вже не перший рік нашим друзям: Nexia DK, Авіація Галичини, Fest Republic, LvBS – Бізнес-школа УКУ (LvBS), Galicia, Чокобум, Хлібпром, Джерело (реабілітаційний центр), Українська Галицька Асамблея, Команчеро, GORGANY, Готель “Леополіс”, Kredens Cafe, BeiTrans, Under Defence, GlovalLogic, Lev Development, редакції “Твоє місто”, КПК, СП “РОСАН”, ENZYM, Кормотех, Верхній Шувар, Нижній Шувар. Серед них і бізнеси, які очолюють, або заснували львівські пластуни – Cosmos, Lady Di Atelier, Savytskyy Design, Зробив Тато

Також дякуємо нашим партнерам, в яких вперше запалав Вифлеємський Вогонь − Львівській Свічковій Мануфактурі, Галнафтогаз (Окко), Young Business Club, медіавиданню Правда Тут, мережі аптек D.S і Подорожник

Також дякуємо нашим партнерам, в яких вперше запалав Вифлеємський Вогонь − Львівській Свічковій Мануфактурі, Галнафтогаз (Окко), Young Business Club, медіавиданню Правда Тут, мережі аптек D.S і Подорожник

До речі, зі свічками нам допомогли наші друзі Львівська Свічкова Мануфактура, завдяки співпраці з якою усі партнери Пласту у Львові отримали неймовірно гарні брендовані свічки зі справжнього бджолиного воску! Дякуємо!

Великим досягненням для нас є те, що ми відвідали понад 100 державних та соціальних установ: 2 сиротинці, 6 військових частин, 40 навчальних закладів, 11 лікарень, та 81 церкву. Спільно з хором “Дударик” ми навіть побували на відкритті головної ялинки міста! Дякуємо усім куреням гніздам та гніздечкам станиці Львів, які щодня поширювали Вогонь запалюючи серця людей різдвяним духом.

А допомогти організувати та здійснити кожну передачу допомогли наші бджілкитрудівнички: Даринка Мацьків − координаторка Вифлеємського Вогню миру у Львові в 2021 році та Софія Климків − кооординаторка передач ВВМ для партнерів Пласту у Львові! А також залученому юнацтву станиці: Софії Ковальчук, Солі Ковальській − церкви, Назару Круку, Андрію Піцишину − навчальні заклади, Солі Смолинець − лікарні, Софії Нояровській − сиротинці та допомогу в організації Різдвяної свічечки, Діані Гонцаровій − військові частини + організація Свічечки.

Дякуємо за вашу працю!

Для нас у Пласт Львів кожна передача нагадує про міцну спільноту, яку будує Пласт у Львові та тяглість традицій − у співі пісні ВВМ-у, зустрічі старших та найменших пластунів та радісних обіймах у втісі від спільного доброго діла. Нехай ці спогади живуть у ваших серцях! СКОБ!

Текст, ілюстрації – Пласт Львів, 2022

LAST NEWS

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років

Найбільший пластовий осередок у Львові відсвяткував свої 112 років More details

Time to read: 4 minutes

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові!

Вифлеємський Вогонь Миру — символ добра та віри, що засяяв у Львові! More details

Time to read: 3 minutes

Show more

WE ARE ALWAYS IN TOUCH